Ankara SEO

Ankara SEO ajansı eSa web tasarım ile arama motorlarında ilk sayfada yerinizi alın. En iyi Google SEO uzmanı Ankara’da seni bekliyor. Günler geçtikçe, teknoloji geliştikçe ve biz bu yaşama alışmaya başladıkça İnternet’in önemini daha çok anlamaya başlıyoruz. Arama motoru optimizasyonu aslında sandığınız kadar kolay olmayabilir. Bir çok yerde makale veya SEO kitabı okumuş olabilirsiniz. Arama motorlarında ki botlarda teknolojiyle beraber daha da akıllandığı için sürekli bu işi takip etmeden bir yerlere gelmeniz oldukça zordur. Bu yüzden iyi SEO uzmanlarına veya ajanslarına başvurmanız, kaçınılmaz hale geliyor.

Çünkü artık biliyoruz ki Google, Yandex veya Bing gibi arama motorlarında üst sıralarda olmamız işlerimizi ve marka bilinirliğimizi oldukça fazla etkiliyor. İşimize bağlı anahtar kelimeler web sitemizde istenilen hiyerarşiye göre bulundurmak, tüm kaderimi değiştirebiliyor.

Ankara SEO Ajansı eSa

Ankara SEO Uzmanı

Ankara web tasarım firmalarını incelerken web sitesi yaptırmak için bir ajansla anlaştınız. Sonra dediniz ki ben bu anahtar kelimelerde ilk sayfada yer almak istiyorum. Böyle bir durumda İnternet sayfanızı yeniden oluşturmak gerekebilir. Her şeye başlamadan önce bir SEO uzmanına danışmanız en doğru yol olacaktır. Göz önünde bulundurulmayan nokta bu uzman tam olarak ne iş yaptığıdır. Bu soruya cevap aşağıda ki sıkça sorulan sorular alanında bulabilirsin. Bir uzmanın hangi aşamalarla işini oluşturduğunu şu şekilde anlatabilirim;

  • Anahtar kelime araştırması
  • Rakip Analizi
  • İç SEO için gerekenler
  • Dış SEO için gerekenler
  • Sabır ve zaman

Gerçekten bir uzmanla çalışıyorsanız bu adımları kesinlikle izlemesi gerekmektedir. Sektörünüze bağlı hangi anahtar kelimelerin daha az ve daha çok arandığını bilmek ilk görevidir. Rakiplerinizin önüne geçmek için rakipleriniz ne yaptığını bulmak ve ilk planı oluşturmak gerekir. Diğer sitelerin önüne geçmek için gerekli iç SEO çalışmalarına vakit ayırıp uyguladıktan sonra eğer gerekli olursa dış SEO yapılmalıdır. Daha sonra müşteri olarak sizin sabretmeniz gerekmektedir.

Profesyonel SEO Ankara

Eğer ki bir web sitesini e-ticaret sitesi olmasa bile kar etmek için yaptırıyorsanız, profesyonel SEO desteği almak zorundasınız. Aksi takdirde harcadığın çoğun zaman ve para boşa gider. İlk olarak web sayfanıza iç SEO çalışması oluşturulurken çok iyi olması gerekiyor. İç kod yapısı Google arama motorunun istediği gibi olursa dijital pazarlama konusundan o kadar iyi olursunuz. Bütçenizden fazladan para harmazsınız.

SSS

SEO nedir? Ne işe yarar?

Arama motorlarında üst sıralarda çıkmanıza yardımcı olmaktadır. Bu şekilde web sitenizde daha fazla trafik alırsınız. Doğal olarak marka bilinirliği artar ve satışlarınız artar.

SEO neden önemli?

SEO yapılmayan bir site, boş bir araziye benzetilebilir. Toprağı ekip biçilmez ise size mahsul vermeyecektir. SEO yapılan sitelerde de mahsul müşterileriniz olmaktadır. SEO yoksa yeni müşterilerde olmaz.

SEO Uzmanı ne iş yapar?

İlk olarak belirlenen anahtar kelimelerin araştırmasını yaparak sektör, rakip ve dış SEO için neler gerekli raporunu hazırlar. Kelimenin zorluğuna göre aylarını belki yıllarını sitenizi ilk sayfada gösterebilmek için çalışır.

Ankara SEO fiyatları nedir?

SEO genellikle aylık olarak fiyatlandırılır. Kesin bir fiyat vermek doğru olmasa da en az aylık 500 TL ile başlanır. Kelimenin zorluğuna ve yapılması gereken işlemlere göre bu fiyat aylık  10.000 TL ye kadar çıkabilir.


eSa Web Tasarım olarak Türkiye’ye Google SEO sektöründe 2007 yılından bu yana hizmet vermekteyiz. Google’ın ne istediğini çok iyi biliyor ve zaman içerisinde daha iyi oluyoruz.

Yorum yapın